Pencari Masalah

Thursday, 26 January 2012

penceritaan gambar

penceritaan gambar [part 2]

> tengok tajuk post ni, ala2 wordless wednesday
> tapi ni xde kaitan dengan hari rabu ke apa
> jangan keliru pulak dengan post sebelumnya, sekeping gambar pelbagai kisah
> bila ada je gambar yang ok, post ni akan sambung ke part 2 pulak
> sesetengah gambar memang x logik bila difikirkan
> nak buat format gif, berat pulak. kalau x lagi realistik hasilnya
> untuk mengekalkan tahap kesabaran pembaca, blog ni guna gambar aje

1.
Photobucket

2.
Photobucket

3.
Photobucket

4.
Photobucket

5.
Photobucket

6.
Photobucket

7.
Photobucket

> tengok sudah. komen anda?

Source

8 comments:

|cah-sahaJa said...

1. erkk!!
2. wo! putus la tlinga tu weyh! gila ka?
3. bhahahahaha! siyes kelakar!
4. halamak aii.. bahayanye... huhu..
5. oke.. lagi skli. bhahahaha. ni sengaL oke.
but kreatif! :p
6. sedap! but i can feel what the girl feel..
7. erkk.. haha

saffiya_aleesya @ echa said...

singgah n follow sini ;-)

miya said...

gmbr no 3 paling lawak. hahaha

Hanif Idrus said...

Gambar 5..paling kreatif!!!...
hahahahha

Original CikTeddy said...

yg ke 4 tu mnakutkan la..ngee~

agak masalah said...

@cah-sahaja
terima kasih komen untuk tiap gambar. terus enjoy dengan blog ni ok

@saffiya
terima kasih yer follow

@miya
kecik hati orang yang buat tu kan

@hanif
tu la akibat orang laki masuk dapur haha

@cikteddy
huhu tu je jalan yang dorang ada

farz zull said...

yang first paling 'seriauu', tertusuk la bucu tuh kang, haihhh

agak masalah said...

@farz zull
mungkin tu cara cikgu denda, x kisah la apa jadi kat student tu huhu