Pencari Masalah

Thursday, 9 February 2012

payung yang awesome

> sempena musim hujan waktu petang, gali2 jumpa la sumber untuk post ni
> sekarang ni boleh dikatakan tiap2 petang hujan. tapi xpe. hujan rahmat
> hujan = payung. kalau search raincoat, keluar raincoat brand givi pulak adoi
> sebelum ni ada post tajuk sweater yang awesome
> tapi jangan buat pasal la pakai sweater tengah2 hujan
> post ni mengandungi 6 gambar payung yang awesome

1.
Photobucket
kenapa payung ni awesome?
boleh cantas air hujan

2.
Photobucket
kenapa payung ni awesome?
macam payung untuk gambar no 1

3.
Photobucket
kenapa payung ni awesome?
macam pedang dalam movie star wars

4.
Photobucket
kenapa payung ni awesome?
amat romantik bila dapat jalan bersama2 tanpa berebut

5.
Photobucket
kenapa payung ni awesome?
asalnya hanya warna hitam putih. tapi bila kena hujan, terus jadi colourful

6.
Photobucket
kenapa payung ni awesome?
memang lawak la kalau korang guna sambil berjalan haha

Sources
1, 2

7 comments:

saffiya_aleesya @ echa said...

payung pun mcm pedang star wars

Hanif said...

memang awesome!!!

agak masalah said...

@saffiya
die hard fan boleh la beli payung tu

@hanif
pilih mana yang berkenan, boleh la pakai nanti

aReLaN said...

hahahaha...memang awesome la sume skali tapi yang last tu memang takkan beli la.wat malu je

O CIKTEDDY said...

huarghh! giler awesome!

midonz said...

memang awesome

farz zull said...

perghh, jadi colourful tu, air boleh cntas ker? hoh0ho, nak tempah payung last sekali, bru rare!