Pencari Masalah

Wednesday, 25 January 2012

honda accord geng autobots

> bertemu lagi kita di hari ini. bersama saya ketika menulis post ni ialah encik zainuddin
> dia merupakan seorang pemilik kereta honda accord dari Jeddah, Arab Saudi
> tetamu kita dijemput khas untuk menyiarkan gambar2 keretanya yang awesome
> gambar2 yang eksklusif akan disiarkan di blog ini, mungkin pertama di Malaysia (konon2)
> peminat kereta yang amat gila mengubahsuai kereta, disarankan online bank acc dulu,
   baru boleh layan gambar2 ni
> modifikasi yang encik zainuddin buat, akan memberi inspirasi kepada kaki kereta
> start your saving ~ vrooommm ~

1.
Photobucket
haa baru gambar tayar. sabar2

2.
Photobucket
honda accord bertukar digimon

3.
Photobucket

"kenapa encik zainuddin terfikir nak buat pintu macamni?"

4.
Photobucket

5.
Photobucket

"saya sekeluarga amat gemar berkelah di sungai atau pantai" jawab encik zainuddin

6.
Photobucket

"apa kaitannya?" tanya saya kehairanan

7.
Photobucket

8.
Photobucket

"senang nak sangkut baju2 basah. cuba awak perhatikan, mana ada spoiler kan"
jawabnya kepada saya

9.
Photobucket

10.
Photobucket

11.
Photobucket

> asal boleh je, semua encik zainuddin nak modified
> untuk perancangan masa hadapan, dia kata, nak bikin kereta yang boleh tukar body kereta
> tukar body kereta, bukan cat
> hari isnin warna hijau, selasa warna lain pulak

Source

4 comments:

Original CikTeddy said...

wah..smart sih =)

agak masalah said...

@cikteddy
dah bikin macamni, confirm simpan je kat rumah

farz zull said...

tudia aihh punya pintu...part tukar body mmg giler..;P

agak masalah said...

@farz zull
asyik2 modified yang standard. sekali sekala tukar body terus