Pencari Masalah

Friday, 6 January 2012

first world problems

> susah nak explain tentang title post ni
> mungkin lepas tengok gambar di bawah, korang boleh paham la
> first world problems ialah hal2 yang jadi masalah kepada orang kat dunia ni
> hal2 remeh boleh jadi masalah satu dunia rupanya
> memang ada hal macamni jadi kat kita. kan?

1.
Photobucket
saya sokonggg

2.
Photobucket
p.e.m.a.l.a.s

3.
Photobucket
bukan x hantar. maybe area tu xde mcD yang terdekat [pikir positif]

4.
Photobucket

5.
Photobucket
maksudnya : internet explorer kurang bagus. ewah.
guna untuk download browser lain aje

Source

2 comments:

midonz said...

HAhahaha

agak masalah said...

@midonz
remeh tapi hal macam ni memang jadi masalah