Pencari Masalah

Saturday, 4 February 2012

gothic sebagai tema kahwin

> sempena cuti 4 hari di sesetengah negeri kat Malaysia ni, ramai jugak pasangan yang kahwin
> cuti sekolah la masa yang sesuai untuk majlis kahwin sebab senang nak bawak anak2
> berbalik kepada tajuk, sebelum ni aku ada post tentang shrek sebagai tema kahwin
> hari ni tema lain pulak. temanya bukan mengikut budaya orang melayu, cina, india
> kahwin tema gothic. ala, dulu kecoh pasal remaja gothic. pakai baju warna hitam putih je
> tema yang digunakan ok je, xde masalah. cuma pasangan yang kahwin dalam gambar ni

1.
Photobucket
xpe la kalau diorang happy macamni. jangan kita ikut udahler

2.
Photobucket
macam karakter game fighter2 la

3.
Photobucket
habis rambut depan dia shave

4.
Photobucket

5.
Photobucket

6.
Photobucket

7.
Photobucket

8.
Photobucket

> amacam. ada yang nak buat x?

Source

3 comments:

Istighfarin.com said...

hehe, model rambutnya seperti boneka saja. Tapi serem liatnya

O CIKTEDDY said...

erk! mnakutkan je kpala die..

agak masalah said...

@istighfarin.com
betul2. macam patung dalam filem2 momok

@cikteddy
kalau rambut ok je, x feel gothic la pulak