Pencari Masalah

Monday, 26 December 2011

cheap copycat versions of popular brands

cheap copycat versions of popular brands [part 2]
cheap copycat versions of popular brands [part 3]

> copycat ialah ciplak
> ciplak ialah ambil hak orang lain, biasanya dari segi idea, teknologi dan barang
> ciplak ni mampu buat orang confius
> jenama yang popular antara sesuatu yang diciplak. ewah
> nak untung punya pasal, sanggup kena saman

1.
Photobucket
nasib baik x dalca & coconut

2.
Photobucket
cover cemerlang punya kes

3.
Photobucket
bila tengok memang macam ori kot

4.

Photobucket
restoran ayam penyet

5.
Photobucket
terkehel lidah nak nyebutnya

6.
Photobucket
xnak dah adjust design sikit

7.
Photobucket

8.
Photobucket
cara penggunaan pop station: baling ke lantai umpama mercun pop pop

9.
Photobucket
sony + nokia = sonia. genius!

10.
Photobucket
jepun sony. china sqny

11.
Photobucket
ada bateri sqny, mesti la kena ada radio sqny juga. baru happy ending

Source

6 comments:

TiraPengemis said...

klaka la....dalca n coconut...hahaha

mohdhazlan Dreadlock said...

copycat

agak masalah said...

@ tira nak untung punya pasal kan
@ hazlan a'ah copycat

Kotak Mancis said...

selagi xkena saman copy je la apa yang boleh... hahahhahhaaa

KizZ said...

Hakhak...TLC tu paling tak boleh blah tu..hihi

P/S : Kalau rajin-rajin sudi-sudi lah join segmen "Bloglist Xchange" and "Review Ur Blog" dari Kiz kayh

agak masalah said...

@kotak mancis kalau usaha sendiri lambat untung kot
@ kizz belum explore segmen2 lagi. newbie katakan