Pencari Masalah

Sunday, 29 January 2012

ikan bermata cute & labah2 + merak

> post ni ala2 discovery channel. jangan alihkan siaran anda. anda masih di blog agakmasalah
> mungkin ada yang dah tau, ada yang x tau tentang haiwan yang rare ni
> spesis pertama ialah ikan dan yang kedua labah2
> tapi ni bukan spesis yang biasa korang tengok
> xde explaination untuk spesis2 ni, cuma gambar aje

PhotobucketPhotobucket
gambar intro je ni. x suspen la kalau terus tengok spesis2 ni. jangan pangkah pulak yer

> mula2 kita tengok gambar ikan yang cute

1.
Photobucket

2.
Photobucket
cute x cute x?

3.
Photobucket

> yang ni pulak spesis labah2 ada ekor ala merak. bergaya kot

1.
Photobucket

2.
Photobucket

3.
Photobucket

Sources
1, 2

6 comments:

midonz said...

unik

nur said...

hihi..labah2 tuh

agak masalah said...

@midonz
agak unik la jugak

@nur
kalau bela pun ok jugak

farz zull said...

kah3x..yg ikan tu kesian aku nengok...terjojol biji mata dehh

agak masalah said...

@farz zull
dia zoom melampau sangat agaknya haha

nur said...

bela wt hiasan ek..hihi