Pencari Masalah

Monday, 16 January 2012

3D Sidewalk Art

> seni 3D semakin hari semakin berkembang
> samada dalam versi video atau lukisan
> kalau nak seni yang latest boleh tengok convert photo to 3D
> post ni nak tunjuk gambar2 3D yang dilukis di jalanan
> pelukis2 gunakan kelebihan untuk menghasilkan sesuatu yang mengagumkan
> mungkin ada gambar2 ni, pernah korang tengok
> biasala, gambar kat internet. pusing2 kat situ jugak

1.
Photobucket
stairway to wall

2.
Photobucket
gayat la jugak

3.
Photobucket

4.
Photobucket
yang sengih tu, lukisan ke orang?

5.
Photobucket
datang kereta dari belakang, sia2 je

6.
Photobucket
sesuai untuk cover tempat2 yang kemek

7.
Photobucket
tinggi daya imaginasi pelukis ni. kagum

Source

4 comments:

ツ Bieaz ツ said...

hahaha mcm betul je kannnn... menakjubkan :)

agak masalah said...

@bieaz
yup amat kagum. memang berimaginasi dan kreatif orang yang lukis ni

farz zull said...

fuhh, yg first tuh tengok ulang kali, ingatkan tangga lut sinar ke hape, hampehh...:P

agak masalah said...

@farz zull
tahniah, anda berada di rancangan wakenabeb haha