Pencari Masalah

Monday, 16 January 2012

manusia degil

> pernah x korang pusing2 cari parking, ada jugak yang park dekat kotak oku.
> mesti la ada. tu namanya degil. degil je ke?
> asal boleh, ikut suka la nak buat apa pun
> lagi dilarang, lagi la nak buat
> mungkin nak tau apa kesannya, so cuba aje la

1.
Photobucket
kalau motor roda 3, boleh dimaafkan

2.
Photobucket
signboard tu tulis no dog allowed. ya, tu bukan anjin

3.
Photobucket
kita try parking, tengok kena clamp ke x. kalau kena, kita argue la

4.
Photobucket
papan dilarang memancing tu kadang2 fungsinya tempat sangkut joran

5.
Photobucket
sepatutnya tulis marilah buang sampah disini

6.
Photobucket
kan merasa pecah cermin kereta + kopak duit

Source

5 comments:

Original CikTeddy said...

haha..amekaw..yg dilarang memancing tu plg rmai yg buat kot..mkin dilarang,mkin mnjadi2..

ツ Bieaz ツ said...

susah sangat dah orang degil tetap juga degil. siap ada signboard wat Xkesah.

agak masalah said...

@cikteddy
ni la dinamakan perangai manusia. konon2 extreme bila x ikut rule

@bieaz
signboard macam hiasan untuk tempat tu aje

kurik itu kundi said...

kalu cakap ngan manusia ni kadang-kadang kena cakap yang berlawanan.. baru boleh ikut..

agak masalah said...

@kurik itu kundi
betul2. reverse psychology namanya