Pencari Masalah

Sunday, 15 January 2012

ultrasound photos

> zaman teknologi membantu manusia untuk melihat bayi mereka ketika dalam perut lagi
> kalau dulu, ada petua untuk kita agak anak dalam kandungan lelaki atau perempuan
> tapi tu semua ramalan aje. nak percaya x boleh jugak
> sama la jugak macam ultrasound ni, ada yang betul ada yang salah
> bila scan anak lelaki, tiba2 lahir baby perempuan pulak

1.
Photobucket
peace no war

2.
Photobucket

3.
Photobucket
ni mesti x ikut tips untuk wanita mengandung

4.
Photobucket
wekk kat doc. skodeng orang tidur yer

5.
Photobucket
haa kantoi korek hidung

> x tau la gambar2 kat atas ni ori or dah edit. harap maklum

Source

2 comments:

Original CikTeddy said...

hei,korek hidung?huhu omey!

agak masalah said...

@cikteddy
baby ni rasa hidung dia tersumbat kot