Pencari Masalah

Monday, 16 January 2012

justin bieber fan

Baby, baby, baby oooh
Like baby, baby, baby nooo
Like baby, baby, baby oooh
I thought you'd always be mine (mine) ~

> korang jangan xtau, kadang2 blog ni dah jadi blog retis
> siapa x kenal retis yang nyanyi lagu baby2 tu
> adakah anda peminatnya?adakah minat sampai tahap kipas susah mati?
> post harini aku nak share lukisan2 peminatnya. mungkin dari seluruh dunia
> pastikan anda peminatnya, baru boleh klik 'baca sambungan'

1.
Photobucket
penat tau nak edit JB macamni haha

2.
Photobucket
dah macam k-pop gayanya

3.
Photobucket
mata dia menyenget ikut rambut tu

4.
Photobucket
die hard fan pun boleh confius bila tengok gambar ni

5.
Photobucket
omg omg omg. edward cullen la

6.
Photobucket
sian JB xleh nak bernafas

7.
Photobucket

8.
Photobucket
rambut tu dah ok, muka. erm

> aku pun bukannya pandai lukis. lagi fail agaknya
> xleh nak kutuk pelukis gambar2 kat atas
> maaf kalau peminat2 dia ni tersinggung. niat cuma nak share aje

Source

2 comments:

cik potter said...

kelakarnya . ahha . actually x tersinggung pon .

agak masalah said...

@cik potter
haa tu baru sikit lukisannya. nanti ada part 2 pulak