Pencari Masalah

Saturday, 7 January 2012

innovation barang harian [part 2]

> sebelum anda membaca/melihat post ni, lebih baik kalau tengok part 1. ala2 pembuka selera. ewah
> mana tau ada yang berkenan, boleh beli. tu pun kalau ada jual la
> atau boleh reka sendiri tapi kena hati2 la, nanti saman bergolek2 sebab copy hasil orang
> sesetengah produk yang direka memang membantu hidup kita seharian

1.
Photobucket
selain cawan, alas ni jugak boleh letak pinggan, laptop.
kadang2 kasut pun boleh

2.
Photobucket
sticky note. sesuai untuk orang yang banyak task perlu disettlekan.
dapat kat budak2, memang suka la dorang

3.
Photobucket
papan seterika + tangga. boleh la simpan seterika kat tempat tinggi

4.
Photobucket
baru la tali x terlepas masa bawak pet jalan2. amat membantu

5.
Photobucket
alarm berbunyi, memang syok dipijak2. xpayah nak snooze

6.
Photobucket
berguna ketika xde punca elektrik

7.
Photobucket
kalau tengah bengang, tekan kuat2, mau retak skrin

8.
Photobucket
jangan tiru guna garfu kat rumah. nanti mengamuk para ibu

Source

3 comments:

AMMAR YASIR said...

Menarik!!! Sungguh awesome

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

agak masalah said...

@ammar
thanks ammar sudi jenguk

@emmet
harap2 blog ni dapat jadi macam blog betulker. thanks datang jenguk jugak