Pencari Masalah

Thursday, 29 December 2011

kenapa petr cech pakai helmet / why does petr cech wear a helmet

> ada yang dah tau. ada yang x tau. ada yang x ambil tau
> pada suatu hari, peristiwa malang telah berlaku terhadap petr cech. ewah
> 14 okt 2006, chelsea vs reading, pada saat yang ke-38
> semasa cuba selamatkan bola dalam kotak penalti, midfielder reading, hunt telah
   terhentak lututnya kat kepala cech
> memang biol cech time tu

petr cech. goal keeper chelsea fc. dari czech republic. 1.96 m.

> snap shot kejadian

1.
Photobucket

2.
Photobucket

3.
Photobucket













4.
Photobucket

5.
Photobucket

6.
Photobucket

7.
Photobucket

8.
Photobucket

9.
Photobucket

10.
Photobucket

11.
Photobucket

12.
Photobucket

13.
Photobucket

> kalau tengok, macam hentak biasa je kan

x berapa nak biasa effect lutut kena kat kepala. patutla biol

> dia kembali mewarnai arena EPL masa game dengan liverpool, 20 jan 2007 dan pakai helmet
   ala2 rugby


Sources
12, 3, 45

4 comments:

Mohd Hamidon said...

Semangatnya kental dalam dunia bolasepak.. Kalau pemain Malaysia rasanya terus bersara kot..

agak masalah said...

@ hamidon mana x kental, 2 minggu jadi player dah boleh jadi jutawan

farz zull said...

hehe, ohh...bru ku tau, anyway nice blog ni, akan dtg terjah lagi esok...;)

agak masalah said...

@farz zull
thanx sebab sudi jenguk blog baru ni. maybe lepasni ada lagi post tentang bola