Pencari Masalah

Friday, 16 December 2011

elakkan kereta dari kena curi

elakkan kereta dari kena curi [part 2]

> tiap2 hari kita digemparkan dengan kes curi kereta. ewah
> macam2 cara orang guna untuk curi kereta
> ada yang pecah cermin, ada yang guna surat khabar
> guna surat khabar, macammana tu? google boleh jawab
> style sekarang ni, langgar belakang, keluar kad polis, suruh driver keluar, lenjan kereta tu
> tapi post ni bukan tunjuk cara nak curi kereta ye
> ni cara2 nak lock kereta macam motor. sure orang x boleh nak angkat. yeke?

1
boleh termenung pencuri tengok ni

 2.

kena bengkokkan meter parking tu ke x?

3.
kecilnya kereta dia, macam bmx pulak

4.


x rasa leceh ke macamni?

5.
dan pemenangnya adalah cara ni. memang berkesan.
tapi rim calar la.

> macam biasa la, ni kat luar malaysia
> kat malaysia x jumpa lagi cara hardcore macamni








  


3 comments:

NAZRUL AZAT said...

yg nih kalo ilang jugak keje anak manusia+jin la tu huhuuuuuu

agak masalah said...

kadang2 saka pun boleh curi kereta

midonz said...

kena pakai toyol David Teo..